Yanes/Rosell i Ribera/Triguero, triomfadors de la prova Homologada del Frankfurt Parera a Masnou

17/06/2013

La platja d’Ocata (Masnou) va gaudir el passat diumenge del millor vòlei platja català amb la celebració de la cinquena edició del Frankfurt Parera, prova puntuable pel Campionat de Catalunya de Vòlei Platja 2013. Després de la celebració diumenge passat de la primera prova Open arribava la tercera cita del circuit on els equips formats per Yamil Yanes/Juan Miguel Rosell del CV Premia de Dalt i Ester Ribera/Carolina Triguero del CN Masnou es van imposar en la competició proclamant-se campions de la tercera prova.

En el quadre masculí Yanes/Rosell (CV Premia de Dalt), van derrotar en una ajustadíssima final a l’equip del Nàutic Masnou Sergi Martín/Agustín Correa per 29-27. Pel que als altres dos equips semifinalistes s’enfrontaven per pujar al podi la dupla del CV Premia de Dalt Roca/Raksanyi i els vencedors de l’etapa anterior Badosa/Ferrarini de l’AE Carles Vallbona. L’encontre es va decantar pel conjunt Ferrarini/Badosa amb un marcador final de 21-16, pujant així al tercer esglaó del podi del torneig.

Per la seva banda, en el quadre femení domini com en les passades edicions,  de la parella del CN Masnou, Ester Ribera/Carolina Triguero. La parella catalana va demostrar un cop més el bon estat de forma en el que es troben plantant-se a la final sense perdre un sol set. Allà les esperaven l’equip format per la jugadora d’Alacant, Nuria Pla i Marta García de l’AE Carles Vallbona que varen accedir a la final derrotant a la parella del CV Esplugues Virginia Carmona/Rebeca Fernandez, finalistes a l’Open de la setmana anterior. La final es va decantar per a les del CN Masnou per un 21-10 mentre que el tercer lloc va ser finalment per la parella Inma García/Carol Perez per un ajustat 21-18 davant les d’Esplugues.

Ara caldrà esperar a desprès la revetlla de Sant Joan per acudir a la 4 prova Open del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja que es celebrarà a la localitat de Mataró el diumenge 30 de Juny.