Èxit de participació a la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja amb nous campions

26/01/2021

Nou èxit de participació a la Lliga d’hivern de Vòlei Platja, que s’ha celebrat aquest dissabte a les instal·lacions del Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron. En total s’hi han inscrit 113 parelles, de les quals 68 parelles son masculines i 45 femenines, el que suposa un nou rècord de participació. Els campions absoluts de la segona prova han estat Ferran Serra i Conrad Rovira, en categoria masculina, i Nuria Bouza i Kadri Puri, en la femenina.

Per primera vegada es va haver d’habilitar una tercera divisió femenina per acollir a totes les parelles inscrites. A primera divisió, amb un total de 12 parelles, les guanyadores van ser Nuria Bouza i Kadri Puri, que van guanyar a la final, per 2-0, a la parella formada per Ingrid Grau i Laura Pallarés. La jugadora estoniana, tornava a pujar al podi després d’haver-se proclamat vencedora també a la primera prova disputada al mes de desembre, on va jugar fent parella amb Carla Martínez.

A segona divisió femenina les tres parelles guanyadores i que, per tant, aconsegueixen l’accés a primera divisió per a la següent prova són Massari – Fasano, d’Indy – Priore i Garcia Vega. Mentre que a tercera divisió, amb 9 parelles inscrites, les dues que es van alçar amb el triomf van ser les formades per Lobo – Ischenko i Pérez – Lorenzo.

Ferran Serra i Conrad Rovira tornaven a proclamar-se vencedors de la Primera Divisió ,en aquesta segona, prova després de guanyar a la final a parella formada per Jonathan Arriola i Joan Muñoz per 2-0. A segona divisió, on participaven 24 parelles, els guanyadors que aconsegueixen poder jugar a primera divisió la següent prova de la Lliga d’Hivern van ser Salas – Martín, Frassine – Diemer i Rambola – Villar. En el cas de tercera divisió, amb 13 parelles, les vencedores van ser Merran – Zerillo, Espejo – Pérez i Borràs – Tomàs.

La propera prova de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja es disputarà el proper 13 de febrer, de nou, a les instal·lacions del Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron on, de nou, es posaran totes les mesures de seguretat necessàries per disputar la competició amb les màximes garanties sanitàries.