La Lliga d’Hivern coneix els primers campions de la temporada

15/12/2020

Prop de 90 parelles van participar aquest cap de setmana a la primera prova de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja que es va celebrar a les instal·lacions del Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron. Els campions absoluts de la prova van ser Ferran Serra i Conrad Rovira en categoria masculina, i Carla Martínez i Kadri Puri.

De les 89 parelles participants, 36 ho van fer en categoria femenina i 53 en la masculina, pel que es van organitzar fins a 3 nivells de competició per donar cabuda a tots els inscrits i organitzar grups que garantissin el compliment de les mesures i protocols COVID de seguretat i higiene. Així, 12 parelles per gènere van participar a primera divisió, 24 ho van fer a segona i fins a 17 parelles masculines van competir a tercera.

A primera divisió, Carla Martínez i Kadri Puri, van ser les campiones absolutes després de vèncer a Nuria Bouza i Nadia Molino per 2 sets a 0 a la final. D’altra banda Ferran Serra i Conrad Rovira van guanyar a Nacho Calderé i Paco Ibáñez a la final masculina que també es va decidir per 2-0.

La segona divisió va tenir tres campions per gènere. En categoria masculina, les parelles guanyadores van ser les formades per Marc Trabado i Riccardo Veronesi, Alessandro Planamente i Tomás Adelantado, i Xavier Sánchez i Joan Pol Mingot. D’altra banda les guanyadores en categoria femenina van ser Míriam Freixes i Raquel Erro, Erica Piccardo i Quimey Miranda, i Marta Gisbert i Miriam Balada.

Per últim, la tercera divisió va ser únicament masculina i la van formar 17 parelles repartits en 4 grups que van donar com a resultat quatre campions. Així, els guanyadors d’aquesta categoria van ser Paolo Frassine i Manuel Diemer, Jonatan Luque i Daniel Antolín, Harold Denninson i Kacper Szymula i, per últim, Alexandre Agogue i Jules Labiausse.

Tots les parelles campiones a segona i tercera divisió tenen com a premi poder disputar la següent prova de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja en una categoria superior. La segona prova de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja, que també estarà homologada per ser puntuable al rànquing espanyol, es disputarà el proper dissabte 23 de gener, de nou, a les instal·lacions de vòlei platja del Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron.