HOME Productes La Federació Notícies Àrea privada Contacte

Federació Catalana de Voleibol - Tenda Online FCVb - Equipació de voleibol - Material per voleibol - Productes

L’AE Carles Vallbona representant català al CEVP infantil femení

24/07/2019

L’AE Carles Vallbona participa des d’ahir al Campionat d’Espanya de Vòlei Platja infantil femení de clubs que es disputa a Playa de Ézaro, Dumbría. Les de Granollers s’han classificat pel campionat espanyol després de ser les campiones de Catalunya de la categoria, havent pujat al podi en totes les proves catalanes disputades.

L’equip granollerí, dirigit per Jordi Pavón, i format per Paula Olivenza, Nora Campos, Noa Rubio, Ivet Sánchez i Carlota Pérez,  aconseguia el bitllet pel Campionat d’Espanya després de quatre podis al circuit català. L’AE Carles Vallbona ha guanyat les tres proves disputades a El Masnou, Lloret de Mar i Cambrils, a més de la prova final que va tenir lloc a Mataró a principis de juliol.

Ahir va començar la seva participació al Campionat d’Espanya dues victòries per la màxima. Al matí es va enfrontar a l’equip balear CV Mayurqa, a qui va deixar a 10 i 11 punts al marcador, i per la tarda al Jealsa Boiro VB gallec, amb qui van repetir resultat tot i patir en el primer set. Aquesta tarda les de Pavón es jugaran el passi a semifinals en un partit amb el CV Majadahonda madrileny. En cas de classificar-se per semifinals aquestes es jugaran demà dijous a primera hora del matí, seguida de la lluita pel tercer calaix del podi i la gran final.

Al Campionat d’Espanya de Vòlei Platja infantil femení hi participen 24 equips que busquen arravatar el títol al vigent campió, el Mijas andalús. En categoria infantil masculina s’hi ha inscrit 17 clubs entre els quals no hi ha representació catalana.