Nous podis al Campionat de Vòlei Platja de menors de Lloret de Mar

13/06/2019

El Campionat de Catalunya de Vòlei Platja de Menors ha fet la segona parada, acompanyant al Vichy Catalan Volei Tour, a Lloret de Mar el passat cap de setmana. Igual que al Masnou, la competició ha comptat amb la presencia d’equips infantils i cadets, i en comptes de la categoria sub-19 ha tocat el torn de la sub-21, tant masculina com femenina.

Fins a Lloret de Mar s’hi van desplaçar més de 150 participants de les diferents categories de menors, que van reprenstar als 13 clubs inscrits que van formar un total de 37 equips. La categoria infantil i cadet femenina va comptar amb 11 equips, la sub-21 femenina amb 6, la masculina amb 4, la cadet masculina amb 3 i la infantil masculina amb 2. Un nou èxit de participació que supera les xifres aconseguides al Masnou.

Dissabte va ser el torn de les categories cadets. En categoria masculina els guanyadors van  tornar a ser els jugadors del CV Canet, Albert Marrugat, Joan Umaña, Marc Relaño i Enric Llauger, que ja van resultar els campions del Masnou. En categoria cadet femenina aquesta vegada va pujar al podi el Voleibol Sant Just amb un equip format per Eva Bové, Laura Gutiérrez, Paola Gorgone i Lucia Roca.

Diumenge es va celebrar la competició infantil i la sub-21. Belén Belda, que ja va ser campiona sub-19 al Masnou, va tornar a pujar al podi en categoria sub-21, aquesta vegada acompanyada de Caliope García, i defensant de nou els colors del CV Vall d’Hebron. Joan Font i Xavier Pérez, del Club Vòlei Platja Arenys, van ser els campions de la categoria sub-21 masculina.

Els més petits del cap de setmana també van jugar diumenge. Pau Estrada, Sergi Graupere, Hugo Moret i Iscle Pujol, del Club Vòlei Platja Arenys, van tornar a ser els campions. En el cas del femení, també es repetia el podi del Masnou amb la victòria de l’equip de l’AEC Vallbona Granollers format per Paula Olivenza, Nora Campos, Noa Rubio, Ivet Sánchez i Carlota Pérez.