HOME Productes La Federació Notícies Àrea privada Contacte

Federació Catalana de Voleibol - Tenda Online FCVb - Equipació de voleibol - Material per voleibol - Productes

La Lliga d’Hivern de Vòlei Platja ha finalitzat aquest cap de setmana a Nova Icaria

15/04/2019

La Lliga d’Hivern de Vòlei Platja organitzada per la Federació Catalana de Voleibol ha finalitzat aquest passat cap de setmana amb la sisena i última prova celebrada a la platja de Nova Icaria de Barcelona. La competició finalitza amb guanyadors absoluts, tot i que la jornada també ens deixa les darreres parelles campiones.

En categoria femenina les guanyadores de la prova de Nova Icaria han estat Nuria Bouza i Nazaret Florian que han superat a la final a la parella formada per Carla Martínez i Rebeca Fernández per 2-0. Els guanyadors masculins en aquesta prova han estat Nicolás Zanotta i Timothee Platre, que es van imposar també per 2-0 a Noé de Mena i Conrad Rovira.

Amb els resultats d’aquesta prova es van conèixer també els campions absoluts de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja. En categoria masculina, el primer classificat ha estat Sergio Sánchez, que va guanyar la pilota Wilson AVP, una samarreta del Campionat de Catalunya de Volei Platja Vichy Catalan i un lot de begudes de Vichy Catalan. Al segon calaix del podi hi va pujar Héctor Gallardo, mentre que el bronze a la classificació general va ser per Joanathan Arriola. En categoria femenina hi va haver un empat a la primera posició entre les jugadores de la parella formada per Laura Pallarés i Ingrid Grau. En segona posició ha quedat Irene Agulló i en tercera Zoe Barfasco.

La Lliga d’Hivern de Volei Platja finalitza després de 6 proves disputades a diferents platges de Badalona, Barcelona, Cunit i Vilanova i la Geltrú. Al llarg de la competició s’hi han inscrit un total de 235 parelles, sent la prova de Cunit la que més inscripcions va tenir, entre categoria masculina i femenina, 45. La participació femenina ha estat, en les últimes 4 proves més elevada que la masculina, i en el còmput general hi ha 112 parelles masculines i 123 de femenines. Una mostra més de la consolidació de la Lliga d’Hivern de Volei Platja que serveix per tenir competició reglada de platja durant tot l’any.