Pallarès – Grau repeteixen triomf a la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja

17/12/2018

Aquest cap de setmana s’ha celebrat la segona prova de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja a Nova Icaria on Laura Pallarès i Ingrid Grau han tornat a ser les campiones de la jornada. A categoria masculina els guanyadors han estat Antonio Burgal i Albert Trabado. Un total de 36 parelles són les que han participat en aquesta nova prova.

Nova Icaria ha tornat a reviure la final de la primera prova de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja, que es va celebrar a Badalona, i on la parella formada per Pallarès – Grau es va alçar amb el títol de campiones després de guanyar a la dupla Irene Agulló i Simona Sacripante. Una vegada més les campiones s’han desfet del seu rival per 2-0 en una emocionant final i es converteixen així en la parella a batre.

En categoria masculina la final va ser molt més ajustada i Antonio Burgal i Albert Trabado van necessitar arribar al set de desempat per vèncer a la parella formada per Felipe Tomasi i Federico Albini. La categoria masculina va tenir un total de 20 parelles inscrites, 12 van disputar la competició a la primera categoria i 8 a la segona.

La següent prova es disputarà el proper dissabte, 26 de gener, a la platja de Cunit, seu habitual de les competicions de platja de la Federació Catalana de Voleibol. Les inscripcions a la lliga d'hivern segueixen obertes, per aquells que ja en formen part, només han de confirmar la seva assistència a la propera prova enviant un mail de confirmació a volei-platja@fcvolei.cat. Recordar que la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja té diferents categories de competició per tal que tothom pugui gaudir d’aquest esport independentment del seu nivell.