Zanotta – Corbo i Kliokmanaite – Bouza últims campions de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja

20/04/2018

Aquest passat cap de setmana va finalitzar, sota la pluja, la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja proclamant nous campions. Per un costat Nico Zanotta i Federico Corbo es van alçar amb el títol de la prova i han guanyat la plaça per participar a la final espanyola de la competició d’hivern. D’altra banda, Erika Kliokmanaite i Nuria Bouza es van proclamar campiones de la sisena prova de la Lliga d’Hivern, però qui la plaça catalana a l’estatal és per Marta Garcia i Marta Galceran.

La parella formada per Kliokmanaite – Bouza va guanyar a la final a la parella formada per Sara Segarra i Belinda Sánchez. Ambdues duples es van desfer a les semifinals de Gloria Massari i Sandra Campo, les primeres, i de Meche Arends i Marta Galceran, les segones. Tot i guanyar l’última prova del campionat, al no complir amb tots els requisits especificats en la normativa, Kliokmanaite – Bouza no seran les representants de Catalunya a la final espanyola. En aquest cas, la parella que compleix amb les requisits és la formada per Marta Galceran i Marta García que obté una plaça autonòmica a la final del Circuit d’Hivern organitzat per la Real Fedearción Española de Voleibol i que es disputarà del 28 al 30 d’abril a Lorca.

En el quadre masculí, els guanyadors van ser la parella formada per Nico Zanotta i Federico Corbo, que van pujar al més alt del podi després de guanyar a la final a Hernan Tovar i Oscar Prades. Les parelles que es van quedar a semifinals van ser les de Paco Ibáñez i Lukas Bahrle, per un costat, i la de Conrad Rovira i Ferran Serra, per l’altra. La parella ZAnotta – Corbo obté així la plaça autonòmica catalana per representar Catalunya al campionat de Lorca.

La final de la Lliga d’Hivern, disputada a la platja de la Nova Icària de Barcelona, va comptar amb un total de 57 parelles, 28 en el quadre masculí i 29 en el quadre femení. En total  han passat per aquesta edició de la Lliga d’Hivern més de 250 parelles, el que suposa un nou èxit d’aquesta competició hivernal que deixa pas al Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Vòlei Tour que començarà el proper 5 i 6 de maig a Vilanova.