Celebrada l’última jornada de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja a Torredembarra

05/05/2017

El cap de setmana passat es disputava a Torredembarra l’última prova de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja que organitza la Federació Catalana de Voleibol. La jornada va tenir els seus propis campions però també va servir per proclamar els millors jugadors de la temporada d’hivern. El campionat tanca la competició amb una excel·lent participació, assolint més de 200 inscripcions individuals.

Torredembarra va ser el passat dissabte, 29 d’abril, l’última seu de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja. Hi van participar un total de 44 parelles, 24 masculines i 20 femenines, contant la primera i la segona divisió. Les parelles Corbo – Serra, en categoria masculina, i Arends – Massari, en categoria femenina, van pujar al més alt del podi proclamant-se guanyadores de l’última prova de la competició.

La Federació Catalana de Voleibol també va voler premiar als millors jugadors del circuit. Així, en el rànquing individual masculí els millors van ser Joan Soler, en primera posició, Paco Ibáñez en la segona i Federico Corbo, tercer. En categoria femenina la classificació final va atorgar el premi de millor jugadora del torneig a Gloria Massari. En segona i tercera posició, respectivament, ho van fer Íngrid Grau i Meche Arends. Tant Massari com Soler es van endur com a premi la nova pilota oficial de vòlei platja de la Federació Catalana de Voleibol, la Wilson AVP.

La Lliga d’Hivern de Vòlei Platja tanca la competició amb altes xifres de participació, havent superat els 200 inscrits i les més de 60 parelles participants en alguna de les proves. El format, amb dues categories, i un calendari estable han permès la consolidació del circuit. Així, la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja, s’ha convertit un indispensable dels amants del vòlei platja que tenen en aquesta competició un element per jugar a aquest esport durant tot l’any. La final de la competició d’hivern, dóna pas ara, al Vichy Catalan Volei Tour que comença aquest proper cap de setmana, 6 i 7 de maig, a Lloret de Mar.