Nous campions a la tercera prova de la Lliga d’hivern de Vòlei Platja

22/02/2017

El passat cap de setmana la platja de Vilanova i la Geltrú va ser la seu de la tercera prova de la Lliga d’hivern de Vòlei Platja que organitza la Federació Catalana de Voleibol. Una vegada més, el campionat va ser tot un èxit de participació i va comptar amb un total de 60 parelles, 27 en categoria femenina i 33 en masculina.

Els campions de la prova de primera divisió en categoria masculina van ser la parella Soler - Roca, que van guanyar a la final a Albini – Kondrotas, en un sol set per necessitats d’adaptació de la competició per part de l’organització. A la categoria d’or femenina les campiones van ser Grau – Pallarés, que van vèncer a la final a la parella Massari – Campo, fins ara, de les millors classificades a la competició. Massari, en concret, havia guanyat les dues proves anteriors.

A la divisió de plata masculina de la prova de Vilanova, les parelles que han aconseguit l’accés directe a primera són Tomassi – Serrato, que ho han aconseguit de manera directa. També Mingot – Mdaghri i Antequera – Gregori, després de vèncer les seves respectives finals. A la segona divisió femenina les finalistes que han obtingut accés directe a primera per la següent prova són les parelles formades per Claramunt – Martínez i Cases – Belmonte.

La propera prova es disputarà el proper 25 de març a la platja de Montgat. Serà la quarta d’un total de 6 proves, que es duran a terme entre novembre i abril de 2017 a la costa catalana. Per a més informació o inscripcions consulteu l’apartat de Vòlei Platja de la Federació Catalana de Voleibol.