Una cinquena i una novena plaça, balanç final de les parelles masculines a l’estatal Sub’21

22/08/2016

Alacant va acollir del 18 al 21 d’agost el Campionat d’Espanya de Vòlei Platja en categoria Sub’21. Al gran paper de les parelles femenines, on Laura Brun i Mar Saló van endur-se el bronze en vèncer en la final pel tercer i quart lloc a Laura Alcalde i Judith Querol, cal sumar la bona participació dels representants catalans masculins dirigits pel seleccionador Sergi Bosch.

Alvaro Orgaz i Pol Estalella van finalitzar en cinquena posició després de perdre en quarts de final amb els melillencs Tahiri-Méndez en un igualat partit en el que els catalans van perdre la opció d’avançar per la lluita de les medalles.

Per la seva banda, els campions de Catalunya d’enguany en categoria Sub’21, els tarragonins Oscar Aliseda-Diego Roldán, van acabar la seva participació en novena posició, caient als vuitens de final davant el mateix rival que unes hores més tard també seria botxí de la parella Orgaz-Estalella. Aliseda-Roldán van perdre al tie-break davant l’equip de Melilla després d’haver finalitzat la fase de grups en segona posició.