Bronze per Bové-Bisbe a Tenerife! Pruna-Piña, cinquenes en el Campionat d’Espanya Sub’19

24/07/2016

Magnífic balanç de la selecció catalana femenina Sub’19 de Vòlei Platja que va tornar de Tenerife amb una brillant medalla de bronze obtinguda per la parella formada per Andrea Bové i Sara Bisbe, i una gran sisena posició amb sabor agredolç de la parella integrada per Olga Piña i Esther Pruna.

Andrea Bové i Sara Bisbe van pujar al tercer calaix del podi en vèncer en la final per la tercera plaça del campionat a un dels dos equips amfitrions. La parella catalana va derrotar en el partit pel tercer i quart lloc en un igualat duel resolt al tie-break a la parella canària, assolint d’aquesta forma les seleccionades per Rosiane Sanches amb la medalla de bronze en aquest Campionat d’Espanya.

Bové-Bisbe van realitzar un excel·lent torneig, arribant als quarts de final invictes i topant-se en un duel fratricida amb l’altre parella catalana, Esther Pruna-Olga Piña. El passi a semifinals va acabant resolent-se en el tie-break en favor de les primeres, que només van perdre un sol partit a tot el campionat, el decisiu de semifinals que donava l’accés a la final i enfront la selecció de Melilla, i també amb un tie-break de pel mig com a protagonista.

Esther Pruna i Olga Piña, segones en el seu grup de la primera fase, van accedir als Quarts de Final del torneig després de superar en vuitens de final a l’equip de Cantabria en el desempat, classificant-se als Quarts de Final on les seves companyes Bové-Bisbe les van derrotar en un emocionant partit ofert per totes dues representants del Vòlei Platja català i que enfrontava a les campiones de Catalunya Sub’19 de clubs i del campionat de menors. Pruna-Piña es van refer de seguida de la derrota i van recuperar el somriure vencent l’eliminatòria per la cinquena posició, acabant d'aquesta forma el torneig amb victòria final.