Peinador-Puri i Jiménez-Vives, representaran Catalunya al Campionat d’Espanya 2x2 absolut

17/07/2016

En el marc de la celebració de l’històric torneig 4x4 Voleiboom, en la seva ja dissetena edició, ha tingut lloc al llarg del cap de setmana la prova homologada per part de l’ens federatiu català, Màster classificatori a la Final del Campionat d’Espanya de Vòlei Platja 2x2 absolut, que donava accés a representar Catalunya en la prova final del Campionat d’Espanya de Vòlei Platja que tindrà lloc a Fuengirola per quart any consecutiu el cap de setmana del 26 al 28 d’agost a la Reserva del Higuerón de la localitat andalusa.

Elena Peinador i Kadri Puri, en categoria femenina, i Dídac Jiménez i Christian Vives, en masculina, van resultar vencedors d’aquesta prova màsters, assolint d’aquesta forma la seva presència en la final de l’estatal absolut 2x2 de Vòlei Platja.

Els tarragonins Dídac Jiménez i Christian Vives van proclamar-se campions de la prova màsters, després de derrotar en la final als joves Conrad Rovira i Ferran Serra, en el que era la repetició de la final de Calella del Vichy Catalan Volei Tour, i on també els de Tarragona van fer-se amb la victòria. El podi el van completar l’andalús Germán López i el madrileny Noé de Mena, qui van derrotar en el partit pel tercer i quart lloc a Jordi Sagrera i Ramon Linares.

La categoria femenina va veure com per segon cap de setmana consecutiu Elena Peinador pujava al més alt del podi, aquesta vegada formant parella amb la bàltica Kadri Puri. Peinador-Puri van pujar al primer calaix derrotant primer a semifinals a les multi campiones de Catalunya, Carla Martínez-Marta García, i en la gran final a Elena Biosca i Raquel Brun, que a semifinals havien derrotat a la parella sub’21 Judith Querol-Laura Alcalde, finalment quartes en perdre la final de consolació davant Martínez-García.

El Màster classificatori a la Final del Campionat d’Espanya 2x2 absolut de Vòlei Platja es va tancar amb la cerimònia d’entrega de premis on van assistir la membre de Junta Directiva de la Federació Catalana de Voleibol, Mar Arranz, i el Director Tècnic de l’ens federatiu català, Roberto Pozzato. Després del parèntesis del màsters, el Vichy Catalan Volei Tour es reanuda aquest cap de setmana amb la celebració de la prova de Castelldefels, la sisena del Circuit Català.