La segona prova Sub’19 del Circuit Català de menors de Vòlei Platja proclama els campions a El Prat

31/05/2016

El Prat de Llobregat va acollir diumenge a la tarda la segona prova de la categoria Sub’19, tant masculina com femenina, del Campionat de Catalunya de menors de Vòlei Platja 2016. Amb la col·laboració del Vikings Vòlei Prat en termes de vòlei platja, com en alguna de les jornades de la última edició 2015/16 de la Lliga d’Hivern, va celebrar-se aquesta nova prova del circuit de menors.

En categoria masculina, la parella formada per Pol Port i Eric Estalella es va imposar en el triangular de partits que els van enfrontar a la parella de l’AE Carles Vallbona Granollers, Yago Muñoz-Pau Vives per tal de fer-se amb el triomf final.

Pel que fa a la categoria femenina, un total de cinc parelles van participar durant la jornada amb triomf final de la parella de la secció de Vòlei Platja del DSV CV Sant Cugat formada per Magali Montoro i Andrea Bové. Montoro-Bové van derrotar en una ajustada final resolta al tie-break a les jugadores del CVP Arenys, Belen Belda i Marina García, vencedores de la primera prova disputada el 24 d’abril a Montgat. A semifinals van arribar la parella del CV Vall d’Hebron, Marina Saró-Itziar Lacalle i Olga Piña-Esther Pruna del CVP Arenys, les quals van finalitzar la seva participació en la segona prova del circuit Sub’19 en tercera i quarta posició respectivament.

A l’entrega de trofeus van assistir els dos seleccionadors catalans, Sergi Bosch i Rosiane Sanches, qui van supervisar també als joves talents del Vòlei Platja català.