Medalla de plata i reconeixements individuals per a les catalanes al WEVZA Sub’16

21/07/2015

Gran torneig de la selecció espanyola Sub’16 al WEVZA de Valladolid que va disputar-se a Valladolid al llarg de la setmana passada. Espanya no va poder amb la fortalesa d'Itàlia i va perdre 0-3 (22-25, 17-25, 18-25) en la final del torneig, proclamant-se subcampiona una selecció que ha comptat amb les catalanes Cristina Roda (CV Sant Cugat) i Guadalupe Rosell (GET Blume Voleibol), a més del tècnic GET Blume Voleibol, Miguel Fuente, com assistent tècnic, i que ha vist recompensat el treball de tot un any, i després d’un gran torneig, en la figura de Guadalupe Rosell, escollida a l’equip ideal del torneig com a segona millor central.

Les jugadores nacionals s'enfrontaven amb un conjunt molt fort físicament que va anar imposant a poc a poc el seu joc davant la selecció espanyola. Les espanyoles ho van intentar tot davant el conjunt italià en un partit que servia per conèixer el nom del campió del Torneig WEVZA Sub16 Femení disputat a Valladolid. Itàlia culmina el torneig amb ple de triomfs per convertir-se en campió de l'esdeveniment, mentre Espanya tanca amb quatre victòries el Torneig WEVZA Sub16 i en una gran segona plaça.

Itàlia es corona campió del Torneig WEVZA Sub16 Femení, escortat al podi per Espanya, segon classificat, i Bèlgica, tercer classificat. Holanda va acabar en quarta posició el torneig disputat a Valladolid, amb Suïssa en cinquè lloc i Portugal tancant la taula de classificació.