Import: 0 €.
CISTELLA
HOME Productes La Federació Notícies Àrea privada Contacte

Federació Catalana de Voleibol - Tenda Online FCVb - Equipació de voleibol - Material per voleibol - Productes

Un campionat i una tercera plaça, balanç del l’ARC Voleibol al Torneig de Vitrolles

10/06/2014

Els equips de l’ARC Voleibol van participar aquest cap de setmana al Torneig Internacional de Vitrolles per tercer any consecutiu obtenint com tradicionalment han dut a terme aquests tres anys, bons resultats. Un torneig, que enguany també ha comptat amb la presència del CVB Barça.

El grup femení, dirigit en aquest torneig per Roberto Pozzato i Gemma Manero, va sumar un nou triomf final, obtenint d’aquesta manera el tercer triomf consecutiu en aquest torneig internacional. Amb la participació de nou equips, les catalanes es van proclamar campiones després de derrotar en la final disputada ahir a la selecció regional de Montpeller. L’equip català va arribar a la final després de derrotar a semifinals a San Remo.

Per la seva banda, per segon any consecutiu el torneig va comptar amb categoria masculina i amb la presència del grup masculí ARC. Els nois dirigits per Alberto Toribio i Idaira Vega van finalitzar en tercera plaça després de derrotar ahir en la final de consolació a Modena. L’equip masculí va perdre la possibilitat de disputar per segon any consecutiu la final en perdre a semifinals davant la selecció suïssa, finalment campiona del torneig.

En l’apartat individual l’organització del torneig va premiar el treball dels dos equips catalans i el bon torneig jugat amb l’entrega del premi a millor oposat a Iván Martín, millor atacant del torneig a Andrea Walsh, el de millor col·locadora a Anna Newsome i el de millor lliure a Andrea Bové.