L’ARC Voleibol finalitza 9è en el Torneig Internacional de Brussel•les

18/02/2013 - 19/02/2013

El grup femení de l’ARC Voleibol va finalitzar finalment en novena posició al Torneig Internacional que s’ha disputat a Brussel·les des de divendres fins diumenge. Les jugadores de l’ARC Blume català van caure en el primer partit contra Turquia (3-0), que va acabar sent la campiona del torneig, i encara en la primera fase també van perdre contra Azerbaidjan (3-0).

El dissabte, en el següent grup de la competició, l'ARC Voleibol va veure’s superat per l'equip local Belgica AIF en un partit molt ajustat (1-3) però va poder aconseguir una victòria de prestigi contra Lituània (3-0). Malgrat tot, diumenge, en el partit per determinar les posicions finals, les jugadores lituanes es van venjar i van imposar-se a les joves jugadores catalanes (3-2), deixant d’aquesta manera al grup que dirigeix Adrián Fiorenza en la novena plaça final.

Tot i no poder aconseguir millors resultats, cal valorar molt positivament aquesta participació internacional perquè ha servit a les joves jugadores de l’ARC enfrontar-se a seleccions molt potents i que preparaven en aquest torneig la seva propera participació al Campionat d’Europa de la categoria, cas dels tres primers classificats del torneig.

Les posicions finals al Torneig Internacional de Brussel·les van ser les següents: