Federació Catalana de Voleibol - Tenda Online FCVb - Equipació de voleibol - Material per voleibol - Productes

Èxit de participació al Torneig ‘Tornada al Vòlei’ de Sant Just

13/09/2017 - 14/09/2017

RECTIFICADA

El DSV CV Sant Cugat ha resultat campió de tres de les set categories que es disputaven al Torneig ‘Tornada al Vòlei’ organitzat aquest passat cap de setmana pel Voleibol Sant Just al pavelló de la Bonaigua. El CV Vall d’Hebron, el CV Mataró, l’AE Carles Vallbona i l’AE Molins, s’han endut la resta de trofeus de campions, després de tres dies de competició que han servit per donar la benvinguda a la nova temporada i començar a provar les plantilles dels diferents equips.

A la competició infantil el campió ha estat el CV Vall d’Hebron. La final de la competició d’or la va disputar amb el DSV CV Sant Cugat, però tot i la igualtat en el marcador i haver d’arribar al set de desempat, les barcelonines van saber tancar el partit al seu favor. Així, les de Sant Cugat quedaven en segona posició i tancaven el podi les infantils del CEV l’Hospitalet, que a la final de consolació pel tercer i quart lloc van guanyar per 2-0 a l’AE Carles Vallbona. A la final del quadre de plata, les santcugatenques sí van guanyar per 2-0 a les infantils de l’AE Carles Vallbona pujant al més alt del podi. Més disputat va ser el partit per pujar al tercer calaix del podi, que finalment es va endur el CN Sabadell després de guanyar al tie break a les infantils del Vòlei Barberà.

En categoria cadet, de nou el DSV CV Sant Cugat assolia el triomf del torneig vencent a la gran final a les granollerines de l’AE Carles Vallbona per 2 sets a 0. En tercera posició acabava l’equip cadet del Voleibol Sant Just, que es desfeia en només dos sets del conjunt de la Vall d’Hebron. Les de Granollers es van treure l’espina de dues finals perdudes a la categoria plata cadet, on van aconseguir alçar-se amb el títol de campiones després de guanyar per 2-0 a les noies del Vòlei Barberà. I pujava, de nou, al tercer calaix del podi el CEV l’Hospitalet que guanyava a la final de consolació, i per 2-0, a l’equip local.

Les juvenils del Voleibol Sant Just van arribar a la gran final de categoria juvenil or, però van acabar en segona posició després de perdre per 2-0 amb el CV Mataró, que pujava al més alt del podi. Terceres van ser les noies del CV Vall d’Hebron, que tot i patir fins al final havent d’arribar al tie break, van acabar guanyant a l’AE Carles Vallbona per 2-1. En categoria juvenil plata tornava a ser l’equip del DSV CV Sant Cugat el que aconseguia proclamar-se campió del torneig. Les de Sant Cugat guanyaven per 2-0 al conjunt local, que finalitzava en segona posició. El tercer lloc va ser pel CV Gavà, que aconseguia una clara victòria per 2-0 davant el CN Sabadell.

En categoria sènior era l’AE Molins el que s’alçava amb el títol de campió, en una categoria on també van participar el CV Gavà, el Voleibol Sant Just, el Vòlei Barberà, l’AE Carles Vallbona, i el Sant Just Groc. Molts dels equips participants en categories de menors es tornaran a trobar aquest cap de setmana al Torneig Internacional de Vòlei Base de Sant Cugat, on participaran prop de 50 equips i més de 600 jugadores.